úterý 12. listopadu 2019

Nerezové lanko 6mm

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Vázací pásky, upínací pásy a popruhy, řetězy, lanka, karabiny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Lanko nerez - AISI 3- mm průměr.

Uvedená cena za metr platí při odběru 1m. Technické info, upevnění a doporučené příslušenství viz. Lanka z nerezové oceli AISI 3,6x7FC, tvořena 6copy spletaných ze pramenů. Lanká z nerezovej ocele AISI 31 6x7FC, tvorené 6copmi spletanými zo 7 . Hope Shroud Suit matice 6mm pro nerezové lanko nakupovat levně u HIBIKE.


NEREZ - metráž nabídka elektrokol a cyklo příslušenství značek Hercules, Haibike, Winora a další. Na objednávku jsme schopni dodat jakoukoliv délku lanka s jakoukoliv nabízenou koncovkou pro lanka mm. Svorka na ocelové lanko DIN74 nerez A4).

Materiál AISI 3v povrchové úpravě brus . Univerzální brzdové lanko Shimano jak pro horské, tak i silniční brzdy. Jednopramenné nerezové lano, konstrukce 1x1 AISI 316. Je vyrobené zo šiestich copov, ktoré sú spletené zo siedmych prameňov. Zarážka slouží k zajištění lanka. Nerezové oceľové lanko s priemerom 6mm.


Průměr zarážky: mm - Zajištuje se na lanku červíky na imbus. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Varianty 7x7: priemer mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm , mm, . Bowden, lineární bowden s teflonovou předmazanou vložkou. Zámečnictví Bireš - Kované polotovary. Výroba a prodej kovanýchpolotovarů, Hodonín. Přední brzdové nerezové lanko pro MTB brzdy.


Pokud hledáte lanko , které bude krásným designovým doplňkem, je tento typ nejlepší . Popis: Interierové nerezové lanko v průměru 4mm. Lineární bowden s teflonovou předmazanou vložkou, nerezové lanko mm,.

Optimálně vhodné pro spojení konců vodivého . SLICK STAINLESS - nerezové brzdové lanko s broušeným SLICK povrchem, d. Rychlé doručení v průměru 2 . Určené pro systémy s požadavkem na permanentní lano. Zákazníci k produktu ( Nerez lano pr. 6mm 7xAISI 3A4) také koupili.


VENHILL brzdové hadice - konponenty () Banjo POWERHOSEPLUS 45° nerez. SPORTLINE - MIVV výfuky () Koncovka výfuku SPEED EDGE nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky