středa 8. dubna 2020

Průtokový ohřívač 400v

Elektrické průtokové ohřívače vody Stiebel Eltron, průtokový ohřívač na 400V. Vyberte si průtokové ohřívače vody přímo od výrobce. Jsme ryze česká společnost a nabízíme. LCD display, elektronicky řízený, nastavitelná teplota výstupní vody v závislosti na průtoku a teplotě . Optimální ohřívač vody pro malou kuchyňku na chatě nebo koupelnu v.

Průtokové ohřívače s příkonem do kW, tlakový. Bohatý výběr ohřívačů do domácnosti. Místo starého průtokového ohřívače ETA kW (3x 400V ) jsme koupili nový, taktéž 5kW, byli jsme však překvapení, že je inovovaný na . Zajímá vás Ohřívač elektrický průtokový nebo obecně Ohřívač elektrický do vaší koupelny? Elektrický průtokový ohřívač vody pro zásobování jednoho odběrového místa. Hydraulický řízený průtokový ohřívač EPJ, od kW do 4kW s možností.


V ohřívači je zabudovaný průtokoměr, který při výpadku čerpadla odpojí ohřev vody.

Na čele přístroje je umístěn . Vhodné použití pro jezírka i bazény. Na ohřívači je umístěn digitální displej, s jehož pomocí lze regulovat . Energeticky úsporný přístroj pro ohřev vody bez tepelných ztrát . Prodám průtokový ohřívač značky Mirava, výkon kW nápětí 400V. Výborný stav, plně funkční, velký výkon.


Cena zahrnuje recyklační poplatek: 1Kč vč. Příkony: 9kW,11kW, 15kW, 17kW, 21kW. Tato nabídka od prodejce fandicekbyla archivována dne 18. Popis elektrického průtokového. EPJ HP ( 400V ) průtokový beztlakový ohřívač vody s horní pákovou baterií.


Elektronicky řízený průtokový ohřívač reguluje spotřebu. Elecro 8kW, 400V (profi průtokový ohřívač vody)Profi jezírkový a bazénový ohřívač vody. Ohřívač s digitálním termostatem, nerezovým tělem a titanovou topnou . EPJ H ( 400V ) průtokový beztlakový ohřívač vody s horní kohoutkovou baterií.


Nástěnné tlakové průtokové ohřívače vody AT.

Hospodárný a spolehlivý ohřívač vody pro instalace s beztlakou baterií k jednomu . CDX 7U kompaktní elektronicky řízený průtokový ohřívač vody pro spodní montáž. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Kompaktní elektronicky řízený průtokový ohřívač vody pro spodní.


Clage malé průtokové ohřívače vody. Bazénový elektrický průtokový ohřívač vody 18kW s el. Určete příkon a odebíraný proud při jeho připojení na napětí sítě x.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky