úterý 21. dubna 2020

Ramínka na kalhoty

Ramínka nerez, provedení ramínko na kalhoty. Ramínko na kalhoty Classic, přírodní, hák, Tibex. Ve skříni nesmí chybět ramínka na oblečení.


Praktické kalhotové ramínko z kolekce Mikaela. Objevte nejlepší výběr ramínek na šaty a kalhoty !

Pod pojmem ramínko většinou chápeme trojúhelník se závěsným hákem na špici. Ale co když máme ve skříni krátkou závěsnou tyč, nebo si . Každé z nich nabízí místo na jednu sukni nebo jedny kalhoty. Pánové i emancipované dámy využijí ramínka na kalhoty Coronet s vnitřním polstrováním pro šetrné zavěšení kalhot. Objednejte si nyní výhodně a . Plastová ramínka na sukně a kalhoty mívají dva skřipce, a to buď z kovu, nebo z. Kalhoty je možné vystavovat i na celoplastových ramínkách s příčkou, která .

Stylová ramínka na šaty či kalhoty. Vyrobena z nerezové chromniklové oceli. Popis: Plastové ramínko na kalhoty , šířka 26cm, se skřípci.


Vyrábíme a nabízíme široký sortiment šatních ramínek pro děti i pro dospělé v provedení přírodním, lakovaném i. Dřevěné ramínko na kalhoty a sukně. Závěsný držák ramínek na šaty. Háčky, ramínka , věšáky, stojany na šaty a němý sluha jsou skvělé pomůcky pro ukládání a organizaci. Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na . Vyzkoušejte ramínko na kalhoty a ušetřete spoustu místa!


Věšák na kalhoty se skládá z pěti ramínek vzájemně spojených do jednoho celku. Je vyrobeno ze dřeva višňové barvy, lakované. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem! Přestaňte plýtvat místem ve svých skříních a pořite si toto šikovné patrové ramínko. Díky svému speciálnímu tvaru pojme například troje kalhoty , pohodlně na něj . Na jediné ramínko zavěsíte celkem až pět kalhot!


Toto ramínko na kalhoty vám skutečně ušetří spoustu místa ve skříni!

Což už je velká úspora místa. Výsuvné věšáky na kravaty, pásky, ramínka a kalhoty. Ne všechny věci je možné nebo dobré poskládat do polic nebo zásuvek. Sortiment ramínek zahrnuje ramínka na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky