čtvrtek 23. dubna 2020

Rámky 39x24 prodej

V katalogu nemáme podrobnější informace o ramek 39x24. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Souše - světlé 39x24cm prodám. Převážně světlé, nebo žemlové některé i na nových rámcích.


Inzerát NÁSTAVEK PALUBKOVÝ 39xÚLY NÁSTAVKY Prodávám úly - 2xspodek, nástavky, víka. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Plastový rámek typu Hoffmann, který nevyžaduje žádné z činností jako například u rámků dřevěných. Plastové rámky jsou tedy s rámkem , mezistěnou a . Rámky různých typů a rozměrů, v různém stupni dokončení, jen sbité, bez nebo s mezerníky, vydrátkované. Rámek vydrátkovaný 39xHoffman . Přinášíme kvalitnější doladěné provedení formy na rámky a. Vše pro získávání, skladování a prodej medu. Forma na sbíjení rámků 39x-1.


Přířezy a rámky - Včelařství Krejčí je rodinný obchod s včelařskými potřebami a dalším sortimentem, jako je me.

Stučené a nadrátkované rámky dodáváme dle možností, dle množství. Zelený rámek 39xpro volnou stavbu Rozměry - x Materiál - polypropylen s tepelnou odolností do 100°C Atestace - pro styk s potravinami a zdravotní . Popis: přírezy ze smrku,baleno po ks. Nabizime vcelarske potreby jako jsou plastove ramky , kazety na plasteckovy med , krmitka, uly atd. Prodej nových rámků 24xa 27x39. Mateří mřížka kovová, 17- Kč.


E-shop i kamenná prodejna, výroba a prodej včelařských potřeb, včelí úly, medomety, vařáky na vosk, med a. Přířez 39x, rámek klasický balení 50ks. Celková délka horní loučky je 4mm. Původně: 90Kč Ušetříte: 18Kč (– ). Včelí úly, medomety - rámky 39x, nabídky - prodám, prodej , inzerce.


Krmítko dřevo rámků 39x24. Kvalitní rámkové přířezy balené po 50ti kusech určené pro rámky 39x24. Rámkové přířezy s hofmannovými loučkami, které jsou určené především do tenkos.


Kč (včetně DPH ), Cena za rámek , rovné, lipové. V prodeji máme také předvrtané rámky rámek Kč 14. Velmi kvalitní nerez vědro ze silného nerezu.


Vědro má potravinářský atest, vhodné především pro včelaře, vinaře a chovatele. Výroba a prodej zateplených včelích úlů, nástavkového typu, studené i teplé stavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky