pondělí 20. dubna 2020

Regulátor tlaku vody dn 25 1

Ventil redukční, regulátor Herz je používán pro omezení tlaku ve . Při zadávání poptávky specifikujte DN , provozní tlak před a za regulátorem, proudící médium a jeho teplotu, a požadovaný výkon. Redukční ventil s vyváženou regulační kuželkou a se stupnicí nastavení D06F. Vybereme přírubový regulátor výstupního tlaku DN 4 PN 1 s rozsahem . Použitelnost v rozsahu teploty od °C do °C.


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.

Použiteľnosť v rozsahu teploty od ° C do ° C. Smer prúdenia vody v okruhu ukazuje šípka vyrazená na telese ventilu. Komfortní průtokový ohřívač DHB-E SLi 25A. Přitom může vytéci malé množství vody.


Snížení pracovního tlaku a udržení na konstantní hodnotě navíc zajistí . K automatické redukci v˘stupního tlaku vody v rozsahu teplot. Pro regulátory diferenčního tlaku s dodatečným omezením průtoku viz. Jmenovitý průtokový součinitel studené vody (5…°C) pln ě otevřeným ventilem.


Dvoucestný regulační a vyvažovací ventil.

Poznámka: Rozměry připojovacích přírub viz strana 11 115. Slouží k regulaci tlaku vody , vzduchu,. Výstupní tlak tak lze seřizovat mezi ,až bar (zvláštní nastavení do vody. Pro výpočet efektu úspor lze procentuální úspory u různých tlaků vody . (str. 149).


SKLADEM ks Můžete mít už 18. HONF76CS-1AA, Filtr odkalovací PN 1 DN , , pitné vody do max. Nový regulátor tlaku pro průmyslovou regulaci. Rozsah nastavení vypínacích tlaků. Odkaľovacou filter Honeywell, DN , pripojenie.


Obsahuje filter so spätným preplachom a regulátor tlaku integrované v jednej . Kulový kohout - páka, vnitřní-vnitřní závit, DN, PN 5 má. Filtr s proplachem DN- PN1 400mcr, 100°C. Ventil pro redukci tlaku redukuje promněnlivý vstupní tlak na konstantní sekundární. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Regulátor tlaku vody - MINI, PN2 Tmax.


Prosím zvolte jinou alternativu. Dvoustupňový, přímočinný, pružinou řízený regulátor , s příznivými. Potrubní oddělovače a zpětné ventily slouží pro ochranu kvality pitné vody v. DR3– přírubový regulátor tlaku pro ochranu zařízení proti příliš vysokému . Nabídka redukčních ventilů pro rozvody vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky