středa 8. dubna 2020

Ruční lis na patentky

Součástí balení je lis , šroubovák, kladívka . Pokud potřebujete patentky zalisovávat na profesionální úrovni, nabízíme nově lis na patentky místo kleštiček. Pomocí lisu jsou patentky zalisované velmi . Narážecí nástroj pro nýty, druky, průchodky a plastové patentky Prym. Ruční vačkový lis se zesílenou konstrukcí a dlouhou pákou.


Tento lis vyniká vysokou přesností s pracovním zdvihem až mm.

Dlouhá rukojeť zajišťuje hladký . Do lisu jsou určeny pistony KOH-I-NOOR. Ruční lis s rozměry x 2x 2mm, hmotnost 6kg. Na spojenie patentky je potrebné použiť ručný lis (pri ktorom nájdete i návod) alebo lis k nitovaniu a piston č. Veľkosť patentiek nájdete v tejto tabuľke.


Video návod k aplikaci druků, stiskacích knoflíků, pomocí velkého ručního lisu S5. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

REMS Eco-Press ručné pohonné zariadenie Ručný radiálny lis pre výrobu. Kostice plastová (šíře mm). Metráž úplet oboulícní (Interlock tisk TYGR na zelené).


Pokud budete pro nýtování používat pneumatický lis , není děrování vždy nutné. Nýtovací knoflíky vyrobené z oceli se používají na výrobky z kůže, koženky . May Skvělá pomůcka pro zakrmování lovného místa prakem nebo lopatkou. Směs v koulích dobře letí a rozpadne se až při dopadu do vody, dobře . Sep Lis na ovoce ruční 12l najdte na Digiboss.


Máme pro Vás taky tipy na nejprodávanější produkty z této kategorie: . Sypkovina se používá na šití polštářů a přikrývek. Vazba plátno, je vhodná i na. Manuální lis na patentky (bez nabíječů), Příslušenství - spajkovanie. Společnost Prym používá k připevnění druků na materiál nejčastěji ruční nebo pneumatické lisy. K dispozici jsou také látky a materiály, které je třeba před . Aug Patentky vozíme na objednávku ,je nutno ji objednat cca dny předem.


Kablík, délka m, na koncích mm patentky , mužské, R=MΩ. Lis ručný na patentky strieborná 1ks. Technické údaje ručního lis u AP-Max.

Ke spojení patentku je třeba použít ruční lis (u kterého najdete i návod) nebo lis k nýtování a piston č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky