úterý 14. dubna 2020

Schránka na urny

V rámci poskytování služeb využívá tato stránka cookies. Používání a dostupnost cookies můžete kdykoliv upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Plastová schránka na urny slouží k bezpečnému uložení úředních plastových vložek s popelem, které vydávají kreamtoria.


Schránka je tvarovaná na urny bez obalu. Určeno pouze k uložení uren úředních, obaly na urny do prolisů nevejdou.

Zákazníci k tomuto produktu objednávají také Štítky na urny. Použitý materiál bezpečně ochrání uložené urny před působením hmyzu, hrabošů, rozdílných teplot a vody. Cena za dopravu: ks schránky na urny = 1Kč . Těhotenská móda, oblečení a kojenecké zboží Brno - maminky máte rády kvalitu ? Jsme moderní internetový obchod s pohřebnímu urnami a obaly na urny Brno.


Popis: Prodám schránku na dvě urny. V ceně urny je započten štítek v odstínu mosaz bez rytí iniciál a dekor.

Více jak 4pomníků skladem. Urnová schránka na klasické plastové urny dodávané Slovenským krematóriom. Kamenické služby, hroby, umělý kámen TechniStone. Urnou je myšlena plastová schránka , do které v krematoriu umístí popel.


Tato schránka se podle dalšího umístění vloží do další schránky na urny : Umístění do. Uskladnění urny v krematoriu - za měsíc (2.-16.měsíc). Koukám na věci, co se kolem nás točí, které každý den vnímáme a se kterými se.


Urna, žádná zpustlá schránka připomínající popelnici, bez myšlenky a . Nerezová schránka na urnu velká, s motivem květiny. Je standardizována na vložení urny s popelem . Pohřební urny jsou kamenné schránky do nichž se vkládají plastové nádoby s. Specializujeme se na veškeré kamenické a restaurátorské práce v interiéru i exteriéru. OSTATNÍ URNOVÁ SCHRÁNKA Z PVC.


Nájem balustrády ve venkovním prostoru až na urny. Ozdobná schránka na urnu (cena podle materiálu urny ).

Universální přepravka s víkem je aktuálně využívaná jako schránka na urny. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku. Město nabízí k pronájmu nové schránky na urny v novostavbách kolumbária. Majitelka představila supertrezor pro boháče: Zlato jim ohlídají muži z URNY. Stavba celého komplexu dosud vyšla na 8milionů korun, patrně dalších dvě stě.


Z pochopitelných důvodů cílíme na movitou klientelu z horních deseti tisíc. Zemědělství, Sharp, Trezor, Tron, Datová schránka. Svůj hlas přišel krátce po poledni do volební urny vhodit také druhý z. Kč prosklená schránka na urny. Prosklená schránka z anticora na urny zamykací.


Montáž na šrouby nebo přilepit na silikon. Na všechny plastové urny zhotovení cedulky v hodnotě 149Kč zdarma. Když chci uložit urnu s popelem mého muže-jak mám postupovat-kdo připraví sklípek na urnu, nebo se urny ukládají přímo do země?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky