pondělí 20. dubna 2020

Sprchové boxy pro seniory

U nás si vyberete ten pravý sprchový box dle možností vaší koupelny. V této kategorii naleznete sprchové a masážní boxy s nízkou . Představujeme sprchové kouty pro seniory. Bezpečnostní sklo, široké bezbariérové vstupy a zdvihový mechanismus pro aretaci, ergonomicky tvarovaná madla, . Stáří si žádá své: Jak zařídit bydlení pro seniora.

Zatímco mladší lidé zvládnou sprchování i na menším kousku, sprchové boxy pro seniory by měly být rozměrnější, měly by mít bezbariérový . Sprchové boxy jsou ideální volbou pro rychlé sprchování po náročném dni. Stejně jako masážní boxy představují ten nejpohodlnější způsob sprchování. Je program který obsahuje výrobky speciálně upravené pro seniory a tělesně postižené.


Patří sem speciální madla, sedátka, toaletní sedátka, umyvadla, . Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej . Nabízíme sprchové kouty pro seniory , které jsou bezbariérové, komfortní a příjemné. Zde najdete obdélníkové sprchové kouty rozměr 150xcm.

Polysan Easy Line - Jednoduché a praktické řešení pro sprchové kouty. Sprchové kouty jsou pro seniory obecně vhodnější než vana, do které se často těžko dostávají. Vhodným doplňkem jsou skládací sedátka, . Na vybavení koupelny pro seniory je skvělé, že se hodí pro všechny. Bohatá fotogalerie sprch z mnoha e-shopů.


Skladem, ihned k odběru ks. Wc sedátko pro tělesně postižené - nástavec cm. Vany i sprchové kouty mohou být bezbariérové. I vana může být vhodná pro seniory a osoby tělesně postižené, musí se však jednak o . Pro lepší pohodlí během masáže či sprchování se nabízí možnost využití. V každém případě je pro seniory vždy jednodušší vstup do sprchového.


Atraktivní vzhled a dostatek prostoru pro pohodlné sprchování nabídnou sprchové kouty obložené keramickými obklady a dlažbou. Podíváme-li se na vhodné typy pro seniory , nejvhodnějšíjsou umyvadla s. Nachází se zde potřebné vybavení: sprchové kouty , speciální vany pro koupele imobilních, zvedací zařízení aj. Klientům zde mohou být prováděny i koupele s . Podstatně jednodušší je také přístup do koutů a tudíž jsou vhodné pro seniory i všechny ty, kteří mají nějaké pohybové omezení.

Moderní sprchové kouty nabízejí takové vychytávky, že je budete chtít všechny. Tyto vaničky však nejsou vhodné pro seniory a osoby se sníženou pohyblivostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky