čtvrtek 16. dubna 2020

Sprchové boxy s vysokou vaničkou

Novinka na trhu masážních a sprchových boxů. Box s vysokou vaničkou vhodný k rovné stěně tak i do rohu. Ideální pro malé koupelny, kde není možné umístit klasickou vanu.


Proto masážní boxy s hlubokou vaničkou částečně nahrazují malou vaničku se sedátkem a . Sprchové boxy s vaničkou z litého mramoru.

Skleněný sprchový box do sprchového koutu. Masážní boxy s hlubokou vaničkou. Kingsbath Nessi 90x90x2masážní sprchový box. Aplomo Cameron 90x90x2masážní sprchový box.


ARTTEC Parní box BALI HIGH s vysokou vaničkou. Parní boxy s vysokou vaničkou kombinují požitek z masáže, pohodlí vysoké vaničky a relaxaci s parní lázní. Na Bianu najdete sprchové kouty a boxy s parními i masážními tryskami a mnohé.

Bianca usnadňují také vycvakávací kolečka rámu dveří, díky kterým se dostanete i do běžně. Jednoduchý box s neprůhledným sklem a vysokou vaničkou. Hydromasážní boxy nejen pěkně vypadají , ale přináší do každé koupelny nádech luxusu . Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania . Hledáte cenově dostupný a přitom kvalitní sprchový masážní box s vysokou vaničkou ? Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi . Box s hlubokou vaničkou bude částečně plnit funkci vany, alespoň pro vaše nejmenší. Zde najdete sprchové boxy s rozměrem 100x1cm. Calypso - masážní sprchový box s vysokou vaničkou model chinchila.


Hlavní předností sprchového masážního boxu je kovový nášlapný sifon s. U nás najdete velký výběr masážních boxů , jak s hlubokou, tak s vysokou vaničkou. Novinkou jsou sprchové boxy s vaničkou z litého mramoru. Parní box BIG steam s vysokou rozměrnou vaničkou je určen hlavně pro větší koupelny.


Walk-in, žlaby, masážní sprchové boxy a komfortní sprchové . SPRCHOVÉ KOUTY, SPRCHOVÉ VANIČKY : nabízíme sprchové kouty.

ELENA 1masážní box s vysokou vaničkou 150x85cm. Vysoce kvalitní zpracování spolu s. Parní box Arttec SHARK FINE STEAM LOW s nízkou vaničkou představuje komfortní řešení i pro menší koupelny. V našej ponuke nájdete sprchové boxy za dostupné ceny v rôznych prevedeniach či už s nízkou alebo vysokou vaničkou.


Zobrazujú sa výsledky 1– z 96. Portland neo 8- sprchový kout čtvrtkruhový 80xpro hlubokou vaničku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky