pondělí 20. dubna 2020

Svorky na hadice

Autotechnika, Speciální přípravky, Svorky a kleště na hadice. Svorka rýchlospojky na hadicu s čelusťami ? Konekt-HK - Dvoudílná hadicová svorka opatřená bezpečnostním zámkem proti vysunutí koncovky. Upínání na hadici se provádí 4-šrouby na obvodu svorky.


Spona Torro v provedení z pozinkované oceli. Podle šířky pásku je ideální pro spojování hadic v automobilovém průmyslu, v domácnostech , .

Krimpovací kleště na vzduchové hadice klimatizace, GEKO. Základní informace najdete v PDF souboru níže. Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou . Bezšroubové svorky FASIS, využívají k upevnění vodiče technologii přítlačné klecové pružiny. Svorky FASIS se vyrábí ve dvou typových řadách, WKF a WKFN, pro průřezy – 35mms veškerým příslušenstvím. Airblast – Liatinové spojky a svorky na vzduchové hadice.

Schlauchschelle zum Befestigen von Schläuchen auf Tüllen, die keine Überwurfmutter haben. Der große Vorteil der Schlauchtüllen ist, das. Ocelové provedení, leskle pozinkované.


Dvojitá svorka na hadice 10mm. Vhodná pro benzínové hadice, nebo jako svorka hadic pro mezi nádobku. AN915SU SVORKA NA HADICE SUSI, 1MM B. Kleště na svorky CORBIN USAG 87 USAG 87 6Kč 9Kč. Profesionální kleště na svorky typu CORBIN, model s možností axiálního úchopu nebo úchopu.


Inzerát Svorky na hadice Ford v okrese Kladno, cena 100Kč, od Charles Godpres na Sbazar. Popis: Pro benzinov a PVC hadice , slou k doasnmu uzaven pvodu kapaliny. Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky). Kovové kroužky se hodí pro jakékoliv hadice do cm. Kroužky pomáhají s tlakem v hadičkách, takže snižují riziko úniku kapalin.


Fluiconnecto by Manuli, is a leading international service organization, focused on high pressure fluid connectors, providing . Hadice se liší zejména stupněm odolnosti. Předností je, že nekovové hadice nekorodují (nerezaví), nabízí daleko vyšší výběr řešení, mají nízkou hmotnost a . Pro upevnění světelných hadic atd.

Pomocí těchto svorek lze připevňovat písmena nebo symboly na stěnu. Palivová hadice svorka - Dovážíme a prodáváme vozidla a motocykly z Evropy a USA. Dovážíme veškeré náhradní díly na americké a japonské automobily . Je vyrobena z vysoce kvalitního . NEJPRODÁVANĚJŠÍ PRODUKTY V TÉTO KATEGORII. Stáhneme příchytnou svorku -3-, viz obr. Vyjmeme regulační ventil -2- s připojeným palivovým potrubím.


Pružné svorky jsou velmi jednoduché na instalaci a jsou mnohem. Spony jsou z jednoho kusu, takže pro výměnu spony budete muset hadici sundat z hrdla, . Stojan na palivové hadice lze rozšířit tak, že bude obsahovat také svorky , které se hodí na hadice : pro každou velikost hadice jsou zde správné svorky na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky