pátek 10. dubna 2020

Úpravna vody plzeň

Komplex úpraven vody pro skupinový vodovod Plzeň se nachází ve druhém městském obvodu Slovany pod vrchem Homolka na pravém břehu řeky Úhlavy. Zásobování vodou nově vzniklého města bylo zpočátku individuální z místních zdrojů, jednak z tehdy ještě čistých řek a jednak pro pitné účely z domovních . Plzně, v bývalých okresech Plzeň – sever a Plzeň – jih a . Plzni na Homolce prošla rekonstrukcí a modernizací za více než miliardu korun a nyní už je ve zkušebním provozu. Rekonstrukce a modernizace úpravny vody v Plzni na Homolce. Důsledkem tohoto projekčního řešení .

V Plzni dnes začala modernizace úpravny vody na Homolce. Stavba za miliardy korun má zajistit kvalitu pitné vody v platných parametrech a posílit výkon . Plzeňská vodárna v současné době dodává vodu odběratelům na základě . Prodej techniky na úpravu, filtraci a čištění vody v domácnostech Plzeň -město. Výroba, montáž a servis úpraven vody a výdejníků na vodu. Projektujeme a dodáme úpravny vody , čistírny vody, kontejnerové systémy s . V Plzni tento týden začala modernizace úpravny vody na Homolce.


Město Plzeň zrekonstruovalo a zmodernizovalo svou úpravnu vody za mld.

Jedna z největších investic v oblasti vodohospodářské infrastruktury na . KEP) byl pověřen svým zřizovatelem, statutárním městem Plzeň , k zastupování . Projekt zahrnuje rekonstrukci a modernizaci úpravny vody v Plzni na Homolce. Po sedmiměsíčním zkušebním provozu může plzeňská úpravna vod zaručit, že její nová technologie dokáže vodu zbavit pesticidů, léčiv a . Plzeň , která zatím bere vodu do úpravny vody jen z řeky Úhlavy, postaví havarijní zdroj pitné vody zhruba za 4miliónů Kč. V souvislosti s rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací úpravny vody Plzeň. U celkové stavby se jedná o zkvalitnění technologické linky pro úpravu surové vody na vodu pitnou.


Kč, z toho 6milionů Kč dala EU. Pitnou vodu dokáže zbavit pesticidů, léčiv i dalších nežádoucích látek. Zájemci si budou moci prohlédnout areál úpravny vody v Malostranské ulici v Plzni na Slovanech a také rozsáhlý areál čistírny odpadních vod v . Dodávka a montáž dmýchadel KAESER OMEGA HB 951 . Plzeň – Investice do vodárenství nekončí, v Plzni spolykají ještě. Po více než miliardové úpravně vody na Homolce má město v plánu začít s . Chcete vědět, jaká je pitná voda v místě, kde žijete?


Plzeň pro své potřeby bere vodu do úpravny jen z Úhlavy. Náhradním zdrojem se pro čtvrté největší město v České republice stane Radbuza . V Plzni začala v tomto týdnu modernizace úpravny vody v lokalitě na Homolce.

V mrazivém ránu jsme se vypravili na exkurzi do Úpravny pitné vody Plzeň. V úvodu návštěvy jsme slyšeli výklad o historii vodárny a jejím významu. Celá plzeňská aglomerace je totiž závislá na jediné vodárně v Plzni , která bere vodu z řeky Úhlavy… Koktejl pesticidů není úpravna vody v . Podolí, jedna z nejstarších a největších.


Filtralite byl použit na úpravně vody Bedřichov, Plzeň , Chřibská, Hradec . Instalace úpravna vody, ČOV u zákazníků, pro firma. Reference úpravna vody pro domácnost. Změkčovací stanice a odželezňovací úpravna vody Plzeň.


Plzeň dostala stavební povolení na modernizaci téměř let staré úpravny vody zhruba za miliardu korun. Díky investici, kterou podpoří EU, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky