středa 14. října 2020

Tlumex plast ve spreji

Nanáší se ve 2-vrstvách , vždy po zaschnutí té předchozí. Barva na spodek auta ve spreji 500ml Motip. TLUMEX PLAST PLUS kartuše 1kg černý.


Ve vasem pripade bych doporucoval zbavyt mista koroze co nejvice to pujde. Vynikající odolnost proti korozivním a abrazivním účinkům. Náter je tixotropný, trvalo elastický, za vyšších teplôt mierne .

Tlumex Plast 4kg barva na podvozek aut. Motip SPRAY PLAST Snímatelný pružný nástřik (folie). Asfaltový antikorozní a antiabrazivní nátěr určený k ochraně . Max Color Bitumen, ochrana podvozku, barva na podvozek ve spreji , černá,. Foliatec dvousložková barva na brzdy ve spreji , červená (Racing rosso). Jedná se o koncentrát = velmi silná impregnace ve spreji vhodná na obuv, kožené oblečení a výrobky z kůže (usně) a textilu, semiše a nubuku.


Dobrý den,k velice Vám děkuji za odpověď, ale napsal jste mi o tlumex plast a mě jde o tlumex. Doposud jsem se stříkal akrylátovými autolaky ve spreji.

GOLD ZINC zinek ve spreji pro ochranu kovů před korozí - Duration: 2:07. Tento výrobek se dodává ve 5ml spreji ,1l náplň na stříkací pistolí a na. Máte prosím v nabídce bílou barvu na litinové radiátory ve spreji ? Vloni jsem spodek opravoval taky řeckým nástřikem na spodky ve spreji. Když dojde náplň ve stříkačce, tak ji sundám z trubičky a naplním. MASTON Spray Seal tekutá těsnící guma ve spreji 500ml bílý.


Dostupné ve variantě v plechovce na štětec, ve spreji nebo pro speciální. CHAMELEON Bitumen ve spreji 500ml. Autolaky Škoda ve spreji , metalické.


K rychleschnoucí akrylátový šedý plnič a antikorozní základ ve spreji. Zdravím , je možné prosím přestříkat tlumex plast vrchním lakem na auta ? Potřeboval bych vědět číslo barvy ve spreji od MOTIP pro současné hasičské auta. Na spodek auta používám tlumex plast a také ho ředím petrolejem. Brunex Epoxy Spray 4ml - 3x.


Je to jak kdyby jsi to nastříkal obyč barvou ve spreji ,. Rez asi mechanicky obrousit, pak odrezovač, zinek ve spreji nebo. Tak jsem koupil odrezovač, zinek ve spreji a tlumex plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky