čtvrtek 15. října 2020

Vodni jetpack

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Posouváme hranice adrenalinu. Vyzkoušejte si novinku „ jetpack “ a zažijete nezapomenutelný let nad vodní hladinou.


Nejvíc ze všeho jsme chtěli, aby si mohli . Jetpack si stačí nasadit na záda a výkonné trysky se postarají o to, že vylétnete nad vodní hladinu. Pro létání nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti a létat .

Jetpack v Praze, novinka v adrenalinových vodních sportech konečně i České. Zapomeňte na šlapadlo nebo vodní skůtr! Kupte si nový vodní jetpack , s kterým si můžete užívat neomezené zábavy ve výšce až metrů nad hladinou v . Létat si jen tak s tryskovým motorem na zádech bylo doposud možné snad jen ve filmech.


Tenhle vodní jet pack (jakýsi raketový batoh) každopádně není žádné sci-fi. Kanadští inženýři totiž sestrojili vodou poháněný přístroj, který je . Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Parádní věcička pro parné letní dny.


Flyboard - Coolest Water Jet Pack EVER!

Vodní JetPack umožňuje svému majiteli užívat si řádění. Chceš se cítit jako James Bond? Zatímco jetpack měl ale trysky umístěny v batohu, uživatel flyboardu je má . Tryskový batoh využívá vodu, která je nasávána tlustou hadicí, aby tryskala zpět na hladinu a vztlakem odvážlivce udržovala ve vzduchu. Nezapomenutelný adrenalinový zážitek v podobě Jetpacku, aneb létejte nad vodní hladinou jako superman s tryskovým batohem na zádech.


Darujte létací zážitek nad vodou! Jetpack je pro všechny adrenalinové nadšence, kteří si chtějí vyzkoušet akční let nad vodní hladinou bez . Nechejte se zlákat adrenalinovými zážitky a létáním nad vodní hladinou. Je víc cool než motorka a dokonce zábavnější než jetpack. Neumíte si představit rozlučku se svobodou jako adrenalinovou vodní zábavu spojenou s létáním? Stáhněte si tento bezplatný obrázek o Jetpack Voda Pohon Vodní z rozsáhlé knihovny společností Pixabay, která obsahuje obrázky a videa z veřejných domén.


Nabízíme ti adrenalinovou kratochvíli nedaleko Prahy. Představujeme ti jetpack - létající tryskový batoh, který ti umožní levitovat nad vodní hladinou a zažít pocit . Jetpack je v podstatě křesílko, které má trysky za zády a díky nim a vodnímu. Pohon vytváří vodní trysky, které jsou umístěny na speciálním postroji na zádech. Vypadá to ekologičtěji než mít na zádech tryskový motor a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky