úterý 4. září 2018

Drupol lampy

Desítky výrobků družstva DRUPOL odvál čas a zůstanou navždy. S radostí vám představujeme novou řadu této lampy prezentující nadčasový . Design stolní lampy DRUPOL č. Lampa se velmi rychle stala . Narodila se v šedesátých letech minulého století a velmi rychle si našla své místo v mnoha domácnostech.

Tato lampička je jedním z nejhezčích příkladů tzv. Firma se snažila při znovuuvedení lampy vycházet z původního návrhu. Například stínítko je taženo ručně na . Pořiďte si designovou ikonu 60. Krásná kovová lampička z přelomu 50. Zkrátka originální krásné lampy a lampičky!


X STOLNÍ RETRO LAMPY DRUPOL za 30Kč. Tato nabídka od prodejce josef_voltek byla archivována dne 21.

Aukce 8Kč s dopravou 8Kč. TOP retro lampička Štefan Tabery, design . Nabídka už bohužel skončila, ale našli jsme vám pár podobných. Rovnako ako bruselský štýl je lampa vzdušná, farebná a zároveň veľmi strohá.


STAROŽITNÉ PÁROVÉ STOLNÍ LAMPIČKY BRUSEL LAMPA DRUPOL -H-. Popis: slušný stav viz foto, běžné prasklinky na glazuře . Josefa Hůrky jsou použité komaxitové barvy. Lampy se tak podobně jako tehdejší sklářská tvorba stávají jedním z možných. Drupol TALAMPA-barva červená.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Descobre (e guarda!) os teus próprios Pins no Pinterest. Alba, Lampy - Antik v Dlouhé, Starožitnictví Praha. Stolní lampa - Štěpán Tabera - OPPnbsp;Jihlava.


Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Jitka Mzikova descrubrió este Pin. Nabízím velmi elegantní funkcionalistickou . Makahanap (at i-save!) ang sarili mong Pins sa Pinterest.

Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Niezwykle rzadki żyrandol Czechosłowacki z lat 60.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky