úterý 4. září 2018

Hnědé obklady do koupelny

Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu nové koupelny ? Pak potřebujete kvalitní obklady do koupelny. Vážení zákazníci, z důvodů dovolené bude ve dnech od 6. Dodejte své koupelně originální vzhled s novými obkladačkami. Nabízíme obklady a dlažby do koupelny s klasickými, retro i moderními vzory a texturou.

Přijďte si prohlédnout koupelny v našich prodejnách! OBKLADY do KOUPELNY : obklady do vaší koupelny online! Levné obklady v akci i nabídka obkladů do koupelny pro náročné. Obklady klasické i moderní, . V našem e-shopu nabízíme velký výběr obkladů do koupelny. Tomu odpovídají i neutrální barvy – hnědá , šedá a béžová.


Pro dotvoření koupelny se nejlépe hodí dlažba v hnědé nebo černé barvě.

Proto lze tuto dlažbu použít také jako obklad do koupelen a kuchyní. Moderní série nejen pro koupelny a podlahy. Systémová řešení pro veřejné a technické prostory.


Ekonomická série obkladů Ritmo je elegantním řešením za rozumnou cenu pro Vaši koupelnu. Máme matný tmavě hnědý a krémový obklad. Zatím se koupelna nevyužívá, ale podle úklidu po řemeslnících myslím, že na světlejším obkladu je vidět méně . Kolekci obkladů ve stylu nového baroka vyrábí známá italská keramička . Hnědé velkoformátové obklady a dlažba Aisthesis 3. Lesklé velkoformátové obklady a dlažba do koupelny. Série Ambition je další hnědo -béžová koupelnová série se vzhledem. Koupelna je na zařízení zapeklití prostor - musí být plně funkční,.


Exkluzivní série s dekorací korálky v barvách hnědá ,. Modro-bílé obdélníkové obklady do elegantní koupelny. Něžné dekory a barvy odráží jarní náladu přímo do vaší koupelny. Jemně oranžové a hnědé lesklé obklady ve spojení s perleťovou a bílou, vzbuzují příjemnou .

Chcete v interiéru použít novou dlažbu nebo obklady v netradičních. Vybíráte obklady do koupelny ? Trendy jsou béžové a zemité hnědé barvy, stále módní bílá, ale také. Skleněné obklady různých tvarů jsou vhodné nejen jako doplněk do koupelen a . Barbora na obklady použila syntetické barvy s vysokým leskem, které jsou.


Hnědé dřevěné skříňky díky tomu převzaly barevný nádech odrážející se od stěn. Do koupelny s malým oknem jsem zvolila výrazné zlaté doplňky,“ . Hnědá rozměr: 450×2obklad. Béžová rozměr: 450×2mm obk bk obk bk obk kb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky