úterý 4. září 2018

Odvaděč kondenzátu plovákový

Popis produktu: Slouží k automatickému odvádění kondenzátu ze zařízení provozovaných vodní parou. FTje plovákový odvaděč kondenzátu vyráběný z tvárné litiny, který má vestavěno automatické odvzdušňovací zařízení. Na zvláštní přání je možno dodat odvaděč kondenzátu se sítkem.


POUŽITÍ K odvádění kondenzátu z parního prostoru pomocí plovákového systému s termickou . Abychom se správně rozhodli, zda použít odvaděč plovákový , termodynamický,.

Klasickým příkladem je plovákový odvaděč kondenzátu. Plovákový odvaděč kondenzátu MIYAWAKI GC1. SKje velkoprostorový plovákový odváděč kondenzátu určený k vypouštění kondenzátu ze. Odvaděč kondenzátu plovákový UNA 27h. ODVADĚČ KONDENZÁTU PLOVÁKOVÝ.


K odvádění vřelého kondenzátu z parního prostoru pomocí plovákového systému s termickou předregulací. Termická předregulace slouží pouze k .

Odvod vodního kondenzátu z rozvodu stlačeného vzduchu. Mechanické plovákové odvaděče. Podle principu fungování lze odvaděče kondenzátu rozdělit do tří základních typů – mechanické ( plovákové ), termodynamické a termostatické.


Vysoce výkonný s okamžitým odváděním kondenzátu bez teplotních ztrát. Všeobecně k návodu k použití. Tento návod k použití platí jako instrukce pro bezpečnou montáž a údržbu armatur. Při potížích, které nelze vyřešit za pomoci . Tento rozdíl vyvolá sílu, která svým účinkem ovládá zavření a otevření odvaděče kondenzátu.


Uzavírací orgán k automatickému odvádění kondenzátu z tlakových zařízení, . SKje plovákový odváděč kondenzátu určený k vypouštění kondenzátu z parních potrubí. Kontaktujte UE Systems (Evropa). Zajímáte se o některý z našich produktů?


Kondenzát je přes filtrační síto přiváděn z tělesa do plovákové komory, která je tvořena víkem. Odváděč je dodáván v provedení do svislého potrubí. Název armatury, Evidenční číslo, DN.

Termodynamický odvaděč kondenzátu. PDF verze - více informací, jednotlivé typy. Používá se pro extrakci parních kondenzátů.


Možno použít: v parním potrubí . Rozměry a další podrobnosti v Technickém listu dole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky